بلاگ

فریلنسینگ و 96 ایده فوق العاده برای کسب درآمد

 

هنوز تو این فکری که چطوری فریلنسینگ رو شروع کنی؟ نگران نباش، چون تو این مطلب بیش از 90 ایده فریلنسینگ رو در اختیارت قرار دادم. اگه میخوای به عنوان فریلنسر فعالیت کنی، این ایده ها خیلی به دردت میخورن.

میشه این کارها رو تو خونه انجام داد، اما در مورد اینکه پاره وقت کار کنی یا تمام وقت، تصمیم نهایی با خودته!

این لیست رو چک کن تا ببینی کدوم شغل با مهارت ها، توانایی ها و سلایق تو همخوانی بیشتری داره!

 

۱. مقاله نویس

برای مجلات آنلاین، ناشران خبر و مجلات فعال در زمینه کسب و کار و … مقاله بنویس.

 

۲. وبلاگ نویس

خیلی از شرکت ها این قضیه رو متوجه شدن که تولید محتوا چقدر در جذب مخاطب موثره و فروش اونها رو راحت تر مبکنه.

از طرفی در تولید محتوای عالی تخصص کافی رو ندارن و طبیعیه، چون قراره در کار خودشون عالی باشن و تمرکز داشته باشن.

اینجاست که که تو میتونی برای خیلی از این شرکت ها و سازمان ها به صورت دوره ای محتوا تولید کنی، مشاوره بدی یا تیم محتوای اونها رو مدیریت کنی.

برای یک تولید کننده محتوا، همیشه و همه جا کار هست، زیاد هم هست…

یکی از افرادی که در این زمینه خیلی خوب کار میکنه و واقعا حرفه ای هم هست آقای شاهین کلانتریه…

 

شاهین کلانتری

شاهین کلانتری

 

۳. نویسنده کتاب الکترونیکی (PDF)

یکی دیگه از کارهایی که در تولید محتوا و نویسندگی میشه انجام داد، تولید کتاب های الکترونیکیه که به واسط اون کسب و کارها میتونن، اطلاعات تماس مخاطب ها رو دریافت کنن و بازاریابی انجام بدن.

این روش مرسومیه و با تولید اطلاعات ارزشمند و رایگان به صورت کتاب الکترونیکی، میشه بازاریابی رو انجام داد.

 

۴. فریلنسر داستان نویسی

یه نکته ای رو می خوام در این مورد بگم که شاید کمتر به ذهن کسی رسیده باشه. خیلی از افراد موفق دوست دارن که زندگی نامه شون ثبت بشه و خاطرات و تجربیاتشون رو با دیگران به اشتراک بذارن. تو میتونی با دریافت مبلغی، زندگی نامه اونها رو به داستان در بیاری…

نمونه این موردی که گفتم، کتاب زیر هست که نوشته آقای شیرمحمدی، بنیانگذار سایت مستر استاد هست.

کتاب زندگینامه جذاب ۵+۲۱ کارآفرین ایرانی

داستان زندگی افراد موفق

 

۵. نویسنده محتوای وب

اگه به سایت های شرکت ها و اکثر کسب و کارها مراجعه کنی، میبینی که بعضی از صفحات مهم سایتشون که از نظر خودشون خیلی اهمیتی نداره، واقعا افتضاحه. مثل صفحه درباره ما، تماس با ما و صفحات دیگه…

باید بگم اتفاقا صفحاتی مثل درباره ما از مهمترین و پربازدیدترین صفحات در سایته که به شدت باعث جلب اعتماد کاربر میشه.

اگه بخوام یه آمار خودمونی بدم، صفحه درباره ما در سایت اپریویو که یکی از سایت های من هست،‌ دومین صفحه پر بازدید در بین همه صفحاته!

 

خیلی از شرکت ها از این موضوع غافل هستن و تو میتونی با متخصص شدن در این زمینه، به ازای دریافت مبلغی بسته به موضوع هر کسب و کار، صفحات سایتشون رو بهینه کنی.

 

۶. تبلیغ نویس یا کپی رایتیر

به به… به به….

یکی از کارهایی که من خودم خیلی دوسش دارم تبلیغ نویسیه…

تبلیغ نویس فردیه که متن های تبلیغاتی مینویسه تا باعث افزایش فروش کسب و کارها بشه. تبلیغ نویسی فوق العادس و نیازش به شدت احساس میشه. مخصوصا در کشور ما به شدت جای کار داره…

اگه به مدت یک سال در این زمینه آموزش ببینی و تمرین و تلاش کنی، بعدش میتونی با دریافت مبالغ قابل توجهی به صورت فریلنسر فعالیت کنی و درآمد خوبی داشته باشی.

 

آقای دیوید اگیلوی از پیشکسوتان این تخصصه و کتابهایی مثل رازهای تبلیغات و اعتراف های یک تبلیغات چی از تالیف های ایشونه که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنی.

 

زندگی نامه دیوید اگیلوی

دیوید اگیلوی

 

۷. فریلنسر ترجمه

ترجمه که از قدیم براش کار بوده و همچنان هم هست. در زمینه های مختلف میشه به عنوان فریلنسر ترجمه فعالیت کرد، ترجمه کتاب، ترجمه وبلاگ های خارجی، ترجمه مقالات، کار در دارالترجمه ها و …

سایت هایی مثل دیجیاتو، زومیت و حتی سایت اپریویو مقالات خارجی رو گلچین و ترجمه میکنن و در اختیار مخاطب ها قرار میدن. من کارمندهایی رو برای ترجمه این مقالات دارم.

 

از جمله سایت هایی که میتونی در اونها به صورت مترجم شروع به کار کنی، اینها هستن:

https://www.writeme.ir

https://tarjomic.com

https://transis.me

https://transnet.ir

https://tarjomatn.com

 

۸. ویراستار

ویراستاری، از جمله کارهاییه که خیلی شناخته شده نیست، اما پرکاربرده. هر کتابی یا هر متنی که نوشته یا ترجمه میشه نیاز به ویراستاری داره و باید اصلاح و ویرایش بشه. این شغل از دسته کارهاییه که سرمایه خیلی کمی نیاز داره و کافیه فقط یک لپ تاپ داشته باشی.

 

لینک افرادی که دارن در سایت انجام میدم کار ویراستاری رو انجام میدن، میذارم تا بیشتر با بازار کار این شغل آشنا بشی.

https://www.anjammidam.com/category/writing-translation/proofreading-editing

 

۹. تصحیح کننده متون

تصحیح کننده متون یکی از گرایش های ویراستاریه که به صورت تخصصی روی قواعد دستور زبان کار میکنه. این کار هم ایده فریلنسینگ خوبیه!

 

۱۰. نویسنده مطبوعاتی

خیلی از مجلات آنلاین و آفلاین و رسانه ها با تولید اخبار به روز زنده هستن.

اگه به نویسندگی مطبوعات علاقه داری، میتونی به صورت فریلنسری به ازای تولید هر خبر مبلغی رو دریافت کنی. خیلی از سایت ها، به همین صورت در حال فعالیت هستن و نیروهای اونها به صورت دورکاری فعالیت میکنن.

 

۱۱. نویسنده جایگزین

به نمایندگی از افراد و برندها، برای وبلاگ ها مقاله بنویس.

 

۱۲. نویسنده حقوقی

اطلاعات حقوقی خوبی داری و به نویسندگی هم علاقه داری؟

پس تو یکی از افرادی هستی که خیلی ها بهت نیاز دارن. با استفاده از این مهارت میتونی، نامه ها و اسنادی نگارش کنی که وکلا، قضات و سایر فعالان حقوقی و قانونی بتونن ازشون استفاده کنن.

 

۱۳. فریلنسر رزومه نویسی

خیلی از افراد نمیتونن یه رزومه خوب و تاثیرگذار بنویسن! پس تو بهشون کمک کن این کار رو انجام بدن.

 

۱۴. نویسنده صفحه محصول

صفحات محصول، باعث فروش محصول میشن و خیلی ها در این مورد ضعف دارن. شاید محصول خوبی داشته باشن، اما نمیتونن محصول خودشون رو با استفاده از صفحات محصول به خوبی بفروشن.

این مهارت، از مهارت هایی که باعث افزایش فروش کسب و کارها میشه و اونها حاضرن مبالغ خوبی به فریلنسری که واقعا این مهارت رو داره پرداخت کنن.

 

۱۵. تبدیل کننده گفتار به نوشتار یا بر عکس

به فایل های صوتی گوش بده و اونهارو به متن تبدیل کن. یا متن هایی تولید کن که بشه به عنوان صوت یا برای تبلیغات تلویزیونی یا رادیویی ازشون استفاده کرد.

 

۱۶. نویسنده فنی

دستورالعمل ها و راهنماهای فنی استفاده از محصولات رو تولید کن. شاید خیلی ساده و به درد نخور به نظر بیاد، اما ساده سازی مراحل پیچیده کار چندان ساده ای هم نیست و به مهارت کافی نیاز داره.

بارها شده که ما وسیله ای رو خریدیم و وقتی راهنمای استفاده از اون رو مطالعه کردیم، چیز زیادی ازش نفهمیدیم. وظیفه تو در نویسندگی فنی اینه که مراحل پیچیده رو خیلی خیلی ساده کنی تا همه مردم بتونن به راحتی ازش استفاده کنن.

 

۱۷. نویسنده مهمان

اگه صاحب وبلاگ هستی یا اجازه چاپ مطلب در وبلاگ ها رو داری، میتونی از برندها و خدمات مختلف سفارش بگیری و راجع به محصولاتشون متن بنویسی.

 

۱۸. نویسنده آکادمیک

پایان نامه ها برای دانشجویان اهمیت زیادی داره، چون به عنوان فعالیت علمی اونها شناخته میشه. داشنجویان زیادی هستن که در این مورد ضعف دارن و میتونی در تهیه و تدوین پایان نامه بهشون کمک کنی. هر سال تعداد زیادی دانشجو به این مهارت تو نیاز دارن و میتونن مشتری تو باشن.

 

۱۹. طراح لوگو

لوگو، آرم یا نشانه از موارد مورد نیاز هر کسب و کاره. طراحی لوگو قیمت های مختلفی داره. حتی سایت هایی هم هستن که به صورت آنلاین سفارش میگیرن و طراحی لوگو انجام میدن.

اگه میبینی در حال حاضر افراد زیادی به این کار مشغولن، نا امید نشو و نگو که این همه رقیب دارم، پس من چی کار کنم!

با کمی خلاقیت و پشتکار و بازاریابی صحیح، تو هم میتونی در این زمینه فعال بشی و حتی خودت رو متمایز کنی.

 

از جمله سایت هایی که در این زمینه خیلی خوب داره فعالیت میکنه سایت زیر هست:

https://tarahionline.com/services/graphic-design/logo-design

 

۲۰. ویرایشگر فتوشاپ

عملیات ویرایش، تغییر اندازه، بهینه سازی و … فایل های فتوشاپ رو برای بقیه انجام بده. به نظرت ساده میاد؟ لینک زیر رو میذارم تا ببینی دوستانت همین الان با همین مهارت ساده دارن کسب درآمد میکنن. یادت نره قرار نیست همیشه در این سطح بمونی. قراره از اینجا شروع کنی و خودت رو رشد بدی. اینو یادت نره…

https://www.anjammidam.com/category/graphics-design

 

۲۱. طراح موکاپ وبسایت ها

موکاپ (mockup) اصطلاحی است که طراحان وب و گرافیک برای فایل پیش نمایش استفاده میکنن، mockup ها فایل های آماده گرافیکی هستن که در موضوعات مختلفی مثل لوگو، کارت ویزیت، پوستر، قالب سایت و … استفاده میشه.

مثالا طراح گرافیکی اثری مانند لوگو طراحی میکنه و میخواد نتیجه اثر خودش رو به صورت یک طرح چاپ شده بر روی کاغذ مشاهده کنه.

بهترین راه استفاده از یک موکاپ برای نمایش نتیجه نهاییه که به بهترین شکل صورت میگیره و میتونه نتیجه رو به مشتری نشون بده و رضایتش رو جلب کنه.

 

برای اینکه درک بهتری نسبت به طراحی موکاپ پیدا کنی، روی لینک زیر کلیک کن:

طراحی موکاپ

 

نمونه طراحی موکاپ برای کتاب

طراحی موکاپ

 

۲۲. ویرایشگر عکس

به بقیه کمک کن تا پرتره هاشون رو زیباتر کنن، پس زمینه عکسهاشون رو عوض کن و عکس های خیلی حرفه ای درست کن. ویرایش عکس ایده فریلنسینگ خوبیه و میشه به صورت پاره وقت انجامش داد.

فریلنسر فتوشاپ

 

۲۳. روتوش کننده عکس

با پا گرفتن شبکه های اجتماعی عکس محور، مخصوصا اینستاگرام در دنیا و ایران، اهمیت و تاثیرگذاری عکس های زیبا هر روز بیشتر و بیشتر میشه.

تو هم میتونی به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت کنی و با روتوش کردن عکس ها، حس خوبی رو به مردم بدی.

از طرفی خیلی از مردم عکس های قدیمی دارن که عزیزانشون هستن و دوست دارن اونها رو بازسازی کنن، اما شاید حتی فکرش رو هم نکنن که میشه این کار رو کرد.

 

کافیه یه پیچ اینستاگرام بزنی و نمونه کارهاتو بذاری تا مردم ترغیب بشن و از خدمات استفاده کنن.

 

فریلنسر روتوش عکس روتوش عکس

 

۲۴. طراح گرافیک/پوستر

اکثر رویدادها، سمینارها و همایش ها برای تبلیغات نیاز به پوستر دارن. این پوسترها میتونه در فضای فیزیکی استفاده بشه یا فضای دیجیتال. در هر صورت رویدادهای زیادی در کشورمون ایران، مرتبا برگزار میشه که نیاز به این سرویس دارن. 

 

از جمله سایت هایی که در این زمینه فعالیت خوبی داره، سایت طراحی آنلاین هست، که پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی و درک بیشتری در مورد بازار این کار بدست بیاری.

 

نمونه طراحی پوستر

طراحی پوستر

 

۲۵. طراح آیکون

طراحی آیکون، یکی از عوامل خیلی خیلی مهم برای اپلیکیشن ها و بازی ها در مارکت های دانلود اپلیکیشنه که اکثر توسعه دهنده ها توش ضعف زیادی دارن.

من خودم شخصا کسی رو ندیدم که به صورت تخصصی توی این زمینه فعالیت کنه.

این یه فرصت خیلی خوبه که بتونی جز اولین ها باشی و در این زمینه فعالیت خودتو شروع کنی. معطل نکن و شروع کن.

بازار هدفت هم که مشخصه کجاست! کجاست؟ خب معلومه، مارکت های دانلود اپ و بازی مثل کافه بازار. باهاشون ارتباط برقرار کن و خودتو پرزنت کن و هر چه زودتر اولین سفارشت رو بگیر.

 

کافه بازار یه آموزش کوتاه و مفید در این مورد داره که لینکش رو میذارم. حتما برو و ببین.

https://developers.cafebazaar.ir/fa/guidelines/icon-design/

 

۲۶. طراح جلد کتاب

این هم یکی از کارهاییه که کمتر کسی سراغش رفته، اما جای کار خوبی داره. کم کم در کشور ما هم داره بهش اهمیت داده میشه. چون رقابت داره زیاد میشه و پر فروش بودن کتاب داره مهم میشه. از طرفی نویسندگان کتاب هم کم کم دارن متوجه میشن که باید برای کتابشون بازاریابی کنن تا فروش خوبی پیدا کنه.

 

یکی از عواملی که در پرفروش بودن کتاب اهمیت زیادی داره، جلد کتابه. جلد کتاب مثل ویترین میمونه و وظیفش اینه که مخاطب رو جذب کنه تا کتاب رو برداره و ببینه داخلش چه خبره.

یکی از انتشاراتی های خوب کشورمون اهمیت این موضوع رو خیلی خوب درک کرده و حسابی هم روی طراجی جلد کتاب وقت و هزینه میذاره. اسم این انتشاراتی آریانا قلمه که کتاب های خیلی خوبی رو هم منتشر میکنه. یکی از کتاب فروشی ها به خود من گفت که برای هر جلد کتاب ۵ و ۶ میلیون تومان هزینه میکنه!

کتاب طرح بازاریابی کسب و کارهای کوچک کتاب ایده عالی مستدام کتاب تفکر طراحی

 

 

۲۷. طراح تیشرت

استفاده از تی شرت های تبلیغاتی یکی از روشهای مرسوم شرکتها و استارتاپهاست. حتما تو هم توی نمایشگاه ها دیدی که اعضای یک غرفه نمایشگاه تی شرت های هم رنگ میپوشن و روی اونها شعار یا لوگویی نوشته شده.

معمولا روش هایی که الان استفاده میشه خیلی خلاقانه نیست. این یه فرصت خیلی عالیه که با طرح های خلاقانه، سهم بازار خوبی رو نصیب خودت کنی.

از نمایشگاه ها و شرکت های خارجی ایده بگیر. تقویم نمایشگاه های کشور رو در بیار و ببین چه رویدادهایی قراره برگزار بشه و بعد ببین چه افرای قراره توی نمایشگاه شرکت کنن. باهاشون ارتباط بگیر و کارتو معرفی کن.

 

کار دیگه ای که میتونی بکنی اینه که با سایت هایی که کار چاپ تی شرت رو انجام میدن ارتباط برقرار کنی و بگی که میتونی کار طراحی تی شرت تبلیغاتی رو انجام بدی.

 

طراحی تی شرت

 

۲۸. طراح اینفوگرافیک

اینفوگرافیک (Infographic)، ترکیب دو کلمه اینفو (Information) به معنای اطلاعات و گرافیکه (Graphic) و به تصویری گفته میشه که در اون اطلاعات، آمار و یا هرگونه دانشی در قالب تصویر و با استفاده از نمودارهای گرافیکی، چارت و سایر آیکون ها و تصاویر جذاب ارائه بشه.

هدف اینفوگرافیک ساده سازی فهم اطلاعات پیچیده و یا جذاب نمودن ارائه اطلاعاته.

امروزه برای انتقال ساده تر و سریعتر مفاهیم از اینفوگرافیک خیلی زیاد استفاده میکنن. البته ارائه اطلاعات به این سبک نیاز به مهارت های خودش داره که با کمی تمرین و آموزش قابل دستیابیه.

 

سایت هایی که در این زمینه در حال سرویس دهی هستن:

http://infographics.ir

https://infogram.ir

https://graphteam.ir

نمونه اینفوگرافیک

طراحی اینفوگرافیک

 

۲۹. طراح و متخصص کار با نرم افزارهای نقشه کشی

این کاریه که من خودم چند سال پیش با نرم افزار های نفشه کشی صنعتی مثل اتوکد، Catia انجام میدادم و پروژه میگیرفتم و اجرا میکردم.

یکی از دوستان من از همین طریق از خونه شروع کرد و بعد کم کم دفتر کاری رو تاسیس کرد. اینقدر کارش گرفت که چند تا نیرو استخدام کرد و مرتب در حال اجرای پروژه های مختلف بودن.

خیلی از کسب و کارها نیاز به نقشه کشی دارن، مثل نقشه کشی ساختمان، نقشه کشی صنعتی و …

 

۳۰. طراح وکتور

شاید این سوال برات پیش بیاد که وکتور دیگه چیه؟

طرح هایی که به صورت وکتور طراحی میشن به طور گسترده‌ای در صنعت چاپ و طراحی وب مورد استفاده قرار میگیرن و امکان تولید تصویر با کیفیت بالا در هر اندازه ای رو دارن.

فرض کن یه لوگو داری و میخوای اونو با سایز خیلی خیلی بزرگ چاپ کنی، اگه این فایل به صورت وکتور نباشه قابل انجام نیست. چون لوگو به صورت پیکسلی در میاد. عکس زیر رو ببین تا بیشتر متوجه این قضیه بشی.

طراحی وکتور

طرح های وکتور معمولا با نرم افزار ایلاستریتور (Illustrator) ساخته میشن.

 

۳۱. کارتون ساز

تصویرسازی هنریه که تصویرگر در اون به صورت مصور، روایت گری میکنه. موضوع کار تصویرگر میتونه یکی از داستان های مذهبی، ادبی، تاریخی، علمی و … باشه.

توی کتاب های داستان و حتی کتاب های درسی خیلی زیاد از این هنر برای انتقال بهتر مفهوم استفاده میشه.

 

عکس های زیر رو ببین تا بیشتر متوجه بشی.

طراحی تصویر تصویر گری

 

برای انجام این کار، توی اینستاگرام فعالیت کن و نمونه کارهاتو بذار. با انتشاراتی ها صحبت کن که تو رو به نویسنده ها معرفی کنن. حتی صدا و سیما هم میتونه یکی از مشتری های تو باشه.

 

حتما بهشون سر بزن و خودت رو پرزنت کن. تا از گم نامی در نیای، خبری از کسب درآمد هم نیست!

 

۳۲. طراح بنر و تبلیغ

طراحی بنر یکی از نیازهای هر تبلیغاته. همه دنبال یه طراح عالی با طرح های خلاقانه و اثر بخش میگردن. چند تا سایت هست که در این زمینه فعالیت خوبی دارن. این ها رو بهت معرفی میکنم.

https://www.ibaner.com

http://ponima.com

https://banner-design.ir

http://www.tarhina.com

اگه این سایت ها رو معرفی میکنم هدفم اینه که بازار کار رو بهتر بشناسی.

 

از رقابت و رقیب نترس. همیشه جا برای کار هست. خلاق باش و خودت رو متمایز کن. پشتکار هم داشته باش. حتما موفق میشی.

 

۳۳. طراح آلبوم عروسی

خب، لاکچری ها دنبال این سرویس تو هستن. آلبوم های خاص برای نشون دادن به بقیه و به به و چه چه کردن…

فکر کنم دیگه خودت تا ته قضیه رو رفتی…

طراحی آلبوم عروسی

 

۳۴. طراح اسکچ

اسکچ یا Sketch از یک لغت ایتالیایی به معنی نقاشی گرفته‌ شده. در دنیای مهندسی و معماری، عبارت اسکچ یا اسکیس به نوعی طراحی دستی سریع و خام برای رسم اشیا و ساختمان‌ها گفته میشه. هدفش ارائه ایده‌ اجرای یک ساختمان یا خیابان یا حتی یک دکوراسیون خاصه تا ذهن بیننده رو با آنچه که قراره در نهایت طراحی بشه آشنا میکنه.

به‌ طورکلی اسکچ روی جزئیات تمرکزی نمیکنه و نیازی نیست تا جزئیات یک شی به طور کامل مجسم بشه، بلکه باید صرفاً به صورت شماتیک به ضبط ویژگی های عمومی اشیا و نمایش کلی اونها بپردازه.

 

یکی از نرم افزاهایی که برای طراحی اسکچ خیلی زیاد استفاده میشه Sketch up هست. یادگیری این نرم افزار خیلی راحته و میشه باهاش طرح های اولیه رو خیلی سریع پیاده کرد.

برای گرایش های مختلف مثل رابط کاری اپلیکیشن و سایت، نرم افزارهای مختلفی برای طراحی اسکچ وجود داره که میتونی توی هر کدوم متخصص بشی.

در ضمن تیم های بازی سازی، خیلی به طراح اسکچ نیاز دارن و تو میتونی طراح فریلنسر بشی.

طراحی اسکچ برای سایت طراحی اسکچ

 

۳۵. طراح دیجیتال

طراحی یا نقاشی دیجیتال یکی از مهارت های مورد نیاز در تمام دنیاست. حتما دیرین دیرین رو دیدی. همه این گرافیک هایی رو که میبینی توسط یک یا چند طراح دیجیتال، طراحی شده.

دیرین دیرین

یکی از وسایلی که طراح های دیجیتالی ازش استفاده میکنن، تبلت ها هستن که در عکس زیر میشه دید.

طراحی دیجیتال

 

۳۶. فریلنسر تصویرسازی

آرت طراحی کن تا وبسایت ها بتونن ازش استفاده کنن.

 

۳۷. طراح گرافیک های چاپی

بروشور، کاتالوگ و کارت ویزیت هنوز هم جای خودشون رو دارن و مخصوصا در نمایشگاه ها خیلی زیاد استفاده میشن. خیلی از کسب و کارها تیم گرافیک ندارن و فقط میخوان یک کاتالوگ از محصولتشون داشته باشن که بتونن به مشتری هاشون ارائه بدن.

 

طراحی کاتالوگ طراحی بروشور

 

۳۸. طراح کانسپت

کانسپت دیزاین یا طراحی مفهمومی، یه مهارت خیلی جذاب و پرکاربرد در صنعت بازی سازی، فیلم و انیمیشنه. البته در بقیه صنعت ها مثل خودروسازی و ساختمان هم استفاده میشه.

در واقع هر کجا که نیاز به استفاده از تخیل در دنیای واقعی داریم، Concept ها به کمکمون میان.

 

کانسپت دیزاین طراحی مفهومی

 

 

طراحی مفهومی خودرو

اگه خلاقیت لازم رو در این زمینه داری یا علاقه داری، بهت تبریک میگم. مهارتی رو داری یا داری بدست میاری که جهانیه و مبالغ خیلی خوبی رو میتونی به عنوان فریلنسر دریافت کنی.

 

۳۹. نقاش رنگ روغن

هر هنری همیشه طرفدارای خودش رو داره. رنگ روغن هم همینطوره. لینک دو تا سایت رو میذارم تا ببینی قیمت تابلوهای رنگ روغن چقدره و کمی انرژی بگیری. تو هم میتونی با طراحی تابلوهای رنگ روغن، اونها رو در سایت هایی مثل دیجی کالا یا سایت های واسط دیگه به فروش برسونی.

در ضمن من خودم از طرفدارهای نقاشی رنگ روغن هستم 🙂طراحی رنگ و روغن

کادو کارت

رنگ بی رنگ

 

۴۰. طراح کمپین های تبلیغاتی

همه کسب و کارهای بزرگ و کوچک برای افزایش فروش و برندینگ نیاز به کمپین های تبلیغاتی دارن. البته کسب این مهارت به این سادگی نیست، اما خیلی جذاب و پولسازه.

اگه به بازاریابی و افزایش فروش کسب و کارها علاقه داری، از همین امروز شروع کن و این مهارت رو یاد بگیر.

 

۴۱. طراح فرانت اند

طراحی رابط کاربری سایت ها، اپ ها و بازی ها از جمله کارهاییه که خیلی خوب میشه به صورت فریلنسری انجامش داد.

 

طراحی رابط کاربری

 

۴۲. توسعه دهنده بک اند

توسعه دهنده بک اند، فردیه که کدهای سمت سرور رو می نویسه. در واقع دستورهایی که تو اصلا اونها رو نمیبینی. من خودم چند سال کدنویسی بک اند، فرانت اند در اپلیکیشن اندرویدی، سایتها و بازی ها رو به صورت فریلنسینگ انجام دادم.

 

۴۳. طراح تجربه کاربری

هنگام استفاده از محصول به هر چیزی که میبینیم و حس می‌کنیم و احساسی که نسبت به آن داریم در اصطلاح تجربه کاربری یا User Experience میگن.

این محصول میتونه، وب سایت، اپلیکیشن، نرم‌افزار، بازی و … باشه.

 

یک مثال:

مدل قوطی‌های تن ماهی چند سال پیش رو به خاطر داری؟ برای بازکردن درب اونها باید کلی زحمت می‌کشیدیم! یا باید به درب‌بازکن‌ها متوسل میشدیم، یا چاقو و در نهایت دندان! پس از شناخت مشتریان محصول و بررسی رفتار اونها در نوع استفاده از محصول، درب آسان بازشو طراحی شد.

 

تن ماهی

جای خالی متخصص طراح تجربه کابری به شدت در کشور ما احساس میشه. اگه یه شغل آینده دار و پولساز میخوای، این مهارت رو به شدت توصیه میکنم.

 

۴۴. توسعه دهنده پلاگین

وردپرس یکی از راهکارهای سریع و بهینه برای ایجاد سایت و وبلاگه. برای اینکه انجام کارهای مختلف در وردپرس امکان پذیر باشه، نیاز به پلاگین یا افزونه داره. این افزونه ها توسط برنامه نویس ها طراحی و کدنویسی میشن.

در حال حاضر سایت ژاکت، یه مارکت فوق العاده برای این کاره که برنامه نویس های مختلفی دارن توش فعالیت میکنن و درآمدهای خوبی هم دارن.

 

برای مثال عکس زیر رو ببین. این پلاگین با قیمت ۵۹ هزار تومان در سایت ژاکت قرار داده شده. همونطور که مشخصه این پلاگین ۳۱۷۶ عدد فروخته شده. خودت یه ضرب انجام بده و ببین چقدر میشه! البته مقداری رو هم ژاکت برای خودش برمیداره، اما باز هم سود خیلی خوبی داره.

 

پلاگین وردپرس

 

۴۵. فریلنسر وردپرس

میلیون ها سایت و وبلاگ در دنیا و ایران وجود داره که با وردپرس راه اندازی شده. همه اینها میتونن مشتری بالقوه تو باشن. برای نصب پلاگین های اختصاصی، سئو، توسعه سایت، افزودن قسمت های جدید و … نیاز به تخصص و مهارت تو دارن. به راحتی میتونی سایتی رو در این زمینه راه اندازی کنی و شروع به سرویس دهی کنی.

 

وردپرس

 

۴۶. طراح فونت های وب

خیلی از برندها، برنامه های تلویزیونی و سایت های بزرگ نیاز به فونت اختصاصی دارن. تعرفه انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران برای طراحی فونت به صورت زیر هست:

طراحی یک قلم TypeFace متن قیمت پایه ۲۳٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان

طراحی یک قلم TypeFace  تیتر قیمت پایه  ۱۵٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان

خانواده ی کامل حروف Type Family قیمت پایه  ۳۷٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان

طراحی فونت

 

۴۷. برطرف کننده باگ ها

تسترها نقش خیلی موثری در فرآیند طراحی بازی ها، اپلیکیشن ها و نرم افزارها دارن. من در سایت اپریویو سرویسی رو به نام دکتر اپ راه اندازی کردم که دقیقا کارش همینه. اپ ها رو بررسی میکنیم و مشکلاتشون رو در میاریم و به صورت داکیومنت در اختیار توسعه دهنده ها قرار میدیم.

 

اگه میخوای این سرویس ما رو ببینی، روی لینک زیر کلیک کن:

دکتر اپ

 

۴۸. ادمین سرور

کارهای سمت سرور مانند پیکربندی اپلیکیشن ها و پیاده سازی امنیت رو انجام بده.

ادمین سرور

۴۹. طراح و سازنده وبسایت

طراحی و ساخت وب سایت همیشه مشتری های خودش رو داره. فریلنسرهایی رو میشناسم که به تنهایی ۲۰۰۰ سایت رو طراحی و راه اندازی کردن.

یه خبر خوب هم دارم، در حال تهیه یه دوره آموزشی فوق العاده برای راه اندازی سایت بدون نیاز به کدنویسی هستم. وقتی که آماده شد حتما در میلاد آکادمی و اینستاگرام خودم اطلاع رسانی میکنم.

 

۵۰. برنامه نویس رابط کاربری اپلیکیشن

رابط های کاربری اپلیکیشن ها اونقدر پیشرفته شدن که نیاز به برنامه نویس جداگانه دارن. اگه به گرافیک و کد به صورت همزمان علاقه داری، برنامه نویسی رابط کاربری ایده فریلنسینگ خوبیه.

 

۵۱. توسعه دهنده اپلیکیشن

امروزه بازار طراحی و ساخت اپلیکیشن ها خیلی داغه و هر روز سر و کله ایده ها و نیازهای جدید پیدا میشه.

من از سال ۹۱ در زمینه ساخت اپلیکیشن های موبایل به صورت فریلنسینگ کار کردم، درآمد خوبی داره و باید مهارت های خوبی داشته باشی و بتونی قراردادهای درست حسابی ببندی.

 

۵۲. توسعه دهنده بازی

صنعت بازی سازی از پول سازترین صنعت هاست. در ایران هم بازی ها جای خودشون رو به خوبی پیدا کردن و بعضی از بازی سازهای ایرانی درآمدهای خیلی خوبی در این زمینه دارن.

برای مثال بازی کوییز آو کینگ، باقلوا و آمیرزا که درآمدهای خیلی عالی دارن. با یادگیری این مهارت میتونی برای خودت بازی بسازی و در مارکت ها منتشر کنی و یا بازی های تبلیغاتی برای برندها بسازی.

 

بازی آمیرزا

 

۵۳. مشاور مالی

یکی از کارهای فوق العاده پول ساز و پرتقاضا مشاور مالیه. فقط همین رو بگم که یکی از دوستان من از همین طریق ماهیانه تا ۳۰ میلیون درآمد داره. 

 

۵۴. مشاور حقوقی

همه ما در طول زندگی و کسب و کار و معاملاتمون به افرادی نیاز داریم که قانون رو خوب بدونن. مشاور حقوقی هم از اون دسته کارهای فوق العاده پرتقاضاست.

 

۵۵. مشاور سئو

به کسب و کارها کمک کن وبسایت شون رو بهینه سازی کنن تا بتونن رتبه بهتری در نتایج جستجوی گوگل بدست بیارن و ترافیک وبسایت شون رو افزایش بدن.

 

۵۶. مشاور سلامت

مشاوره سلامت در اینستاگرام خیلی خوب جواب میده. اگه علمش رو داری، کافیه در اینستاگرام مخاطب جذب کنی و مشاوره دادن رو شروع کنی.

مشاوره سلامت، ایده ای برای فریلنسینگ

 

۵۷. مشاور تربیت فرزند

امروزه ترتیب فرزند کار دشواری شده. میتونی به پدر و مادرهای جوان کمک کنی که به بهترین شکل بتونن از پس این وظیفه مهم بر بیان.

 

۵۸. مشاور تناسب اندام

به افراد کمک کن تا برنامه رژیم غذایی بنویسن، تمرینات ورزشی روتین شون رو انجام بدن و تناسب اندام داشته باشن. چند روز پیش یه پیچی رو در اینستاگرام دیدم که برنامه های ورزشی از پیش آماده رو از ۱۵۰ هزار تومان تا ۲۵۰ هزار تومان میفروخت.

فکرشو بکن اگه یه بازاریابی خوبی داشته باشی روزی چند تا از این برنامه ها میتونی بفروشی.

آموزش سلامت اندام

۵۹. مشاور شغلی

به افراد کمک کن تا شغل مناسب توانایی هاشون رو پیدا کنن و بتونن موفق بشن.

 

۶۰. سازنده ویدیوی معرفی

برای محصولات و کسب و کارها ویدیوی معرفی درست کن.

ویدیو مارکتینگ

 

۶۱. سازنده ویدیوی تشریحی

ویدیوهای تشریحی، ویدیوهایی هستند که جزییات محصول رو به شیوه ای قانع کننده و جذاب توضبح میدهند. البته در ایران کمتر استفاده میشن.

 

۶۲. سازنده ویدیوی گواه مشتریان

ویدیوهای گواه یا Testimonial ویدیوهایی هستن که از کاربرای یه محصول یا سرویس تهیه میشه تا رضایت خودشون رو ابراز کنن. شاید بگی که این خیلی سادس و کاری نداره.

مخاطب رو میذاری جلوی دوربین و میگی حرف بزن و از من تعریف کن 🙂

ولی به این سادگی ها هم نیست… ویدیو باید پس زمینه مرتبط و سناریوی متقاعد کننده ای برای بیننده ها داشته باشه و با کیفیت خوبی رکورد بشه تا تاثیر خودش رو بذاره.

ویدیوی گواه

 

۶۳. سازنده ویدیوی Stop Motion

از استاپ موشن (Stop Motion) برای ساخت فیلم ها و انیمیشن ها استفاده میشه. توضیح خیلی ساده و مختصرش اینه که از یه شی مثلا عروسک یا ماشین عکس میگیرن و با حرکت دادن اون شی (عوض کردن حالت عروسک یا تغییر دادن جای ماشین) دوباره عکس میگیرن. وقتی عکس ها رو بصورت متوالی و پی در پی نشون بدن، به نظر میرسه که اون شی داره حرکت میکنه.

 

اگه میخوای با این سبک ویدیوها بیشتر آشنا بشی، ویدیوی زیر رو ببین. این ویدیو برای رستوران شاندیز ساخته شده.

یه اپلیکیشن اندرویدی خیلی عالی هم بهت معرفی میکنم که بیش از ۵۰۰۰۰۰۰ دانلود داره و میشه باهاش ویدیوهای استاپ موشن تولید کرد. خیلی از برندها برای تیزرهای تبلیغاتی از این سبک ویدیوها استفاده میکنن. اسم این اپلیکیشن Stop Motion Studio هست و از طریق مارکت اندرویدی گوگل پلی قابل دانلوده.

دانلود از گوگل پلی

۶۴. فریلنسر انیمیشن سازی

حتما انیمیشن های تبلیغاتی رو به وفور در تلویزیون و شبکه های مجازی دیدی. کسب و کارها همیشه به ایده های جدید برای تبلیغات بها میدن. با انیمیشن میشه پا رو فراتر از دنیای واقعی گذاشت و تبلیغات خلاقانه و متفاوتی رو تولید کرد. ویدیوی زیر رو ببین تا بیشتر آشنا بشی.

 

۶۵. سازنده ویدیو برای رسانه های اجتماعی

رسانه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام در ایران طرفداران خیلی زیادی دارن. اینستاگرام در ایران بیش از ۲۵ میلیون و در دنیا بیش از یک میلیارد کاربر فعال ماهانه داره.

 

ویدیوها در رسانه های اجتماعی جایگاه خوبی دارن، به شرط اینکه بتونن مخاطب رو جذب کنن و نگهش دارن. یکی از سرویس هایی که در حال حاضر مورد نیاز خیلی از کسب و کارهای کوچک و بزرگه، ساخت ویدیوهای ویروسی در شبکه های اجتماعیه.

 

۶۶. گوینده

اگه صدای خوبی داری، خب بهت تبریک میگم. خوش به حالت. از این استعداد خدادادی برای پول درآوردن استفاده کن و تمام.

 

۶۷. ویرایشگر صدا

به افراد کمک کن تا پادکست ها و سایر محتواهای صوتی شون رو ویرایش کنن.

 

۶۸. مترجم صدا

بیش از 6500 زبان مختلف در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیره و میتونی فایل های صوتی رو ترجمه کنی. در حال حاضر آموزش های خارجی داره به زبان فارسی ترجمه میشه و در بعضی از سایت ها به فروش میرسه. نمونه موفق این کسب و کار ویدان هست که فروش خوبی هم داره.

 

۶۹. سازنده موزیک

همه ویدیوها، انیمیشن ها و تبلیغات به صوت و موزیک نیاز دارن. اگه در این زمینه استعداد یا علاقه داری معطل نکن. بدون که کار واست زیاد هست.

 

۷۰. استراتژیست محتوا

بذار قبل از اینکه بدونی استراتژیست محتوا کیه، استراتژی محتوا رو تعریف کنم.

استراتژی محتوا یعنی برنامه‌ریزی برای تولید، تحویل و مدیریت محتوای مفید و کاربردی.

بر اساس این تعریف، استراتژیست محتوا کسیه که بتونه فرآیند برنامه ریزی برای تولید، توزیع و مدیریت محتوا رو به بهترین وجه و بر اساس اهداف کسب و کار انجام بده.

 

اهمیت بازاریابی محتوایی در حال حاضر خیلی خیلی زیاد در کشور ما افزایش پیدا کرده و کسب و کارها دارن با سرعت زیاد بهش رو میارن. اما مهمتر از تولید محتوا، استراتژی محتواست که بدونی چه محتوایی رو باید تولید کنی یا نکنی.

تعداد افرادی هم که در حال حاضر در این زمینه فعالیت میکنن خیلی کمه و جا برای کار خیلی زیاده. اگه علاقه داری، انجامش بده چون ایده فریلنسینگ خوبیه.

 

۷۱. مدیر شبکه های اجتماعی

ادمین یا مدیر شبکه های اجتماعی هم یکی از مهارت های جذاب و به شدت پرتقاضاست. من شخصا خیلی از کسب و کارها رو دیدم که در شبکه های اجتماعی حضور دارن، اما نمیدونن چه باید بکنن و رمز و راز کار رو بلد نیستن. با مدیریت شبکه های اجتماعی چند کسب و کار، میتونی ماهانه درآمد خوبی رو کسب کنی. فکر میکنی چند تا کسب و کار رو میتونی مشتری خودت کنی؟

 

۷۲. مدیر پروژه

پروژه های بزرگ رو برای شرکت ها مدیریت کن.

 

۷۳. دستیار فنی

کامپیوترها همیشه دچار مشکل میشن و توسط کاربرهاشون خراب میشن. اکثر شرکت ها مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم هاشون رو برون سپاری میکنن تا تعمیر سیستم ها سریعتر و با کیفیت بهتری انجام بشه.

من بارها افرادی رو دیدم که با نصب و راه اندازی ویندوز، آنتی ویروس و نرم افزارها، مشتری های زیادی دارن و درآمد روزانه زیادی دارن.

 

۷۴. طراح مدل سه بعدی

امروزه طراحی سه بعدی به عنوان یک حرفه و صنعت در دنیا میتونه تصورات شما از یک طراحی معماری و دکوراسیون را قبل از اجرا با کمترین هزینه به نمایش بذاره.

فریلنسر طراحی مدل سه بعدی

 

۷۵. طراح پاورپوینت

شاید باورت نشه، اما استارتاپی در آلمان هست که برای درست کردن هز اسلاید پاور پوینت ۵۰ یورو دریافت میکنه. خیلی از اساتید و مدرس های عزیز هستن که هنوز نحوه ساختن پاورپونت حرفه ای رو بلد نیستن و گاها کلی غلط املایی دارن 🙂

 

۷۶. تولیدکننده محتوا برای شبکه اجتماعی

این یکی از کارهاییه که من خودم برای یکی دو تا از مشتری هامون انجام دادم. تولید محتوای جذاب و تاثیر گذار کار هر کسی نیست. باید کمی از بازاریابی و روانشناسی سر در بیاری تا بتونی محتوای عالی و متفاوت درست کنی. این مهارت رو میتونی خیلی سریع یاد بگیری و مشتری هم تا بخوای داره.

 

۷۷. طراح ایمیل

ایمیل های فروش وفتی تاثیر دارن که درست و اصولی طراحی شده باشن. عنوان جذب کننده، پیشنهادهای مفید و ردنشدنی و همینطور دعوت به اقدام.

آموزش های ایمیل مارکتینگ زیادی وجود داره و با کمی پشتکار و تمرین میشه این مهارت فوق العاده رو یاد گرفت.

من خودم هنوز فریلنسری رو ندیدم که به صورت تخصصی روی این موضوع کار کنه.

 

۷۸. متخصص تماس از طریق ایمیل

به برندها کمک کن تا با استفاده از ایمیل با سایر کسب و کارها، وبلاگ ها و نشریات ارتباط برقرار کنن.

 

۷۹. متخصص ایجاد ترافیک در وبسایت ها

ایجاد ترافیک با کیفیت و بازگشت سرمایه بالا هنر میخواد. این که بدونی مخاطب ها کجان و چطوری باید جذبشون کرد و ترافیک مفید و با کیفیت ایجاد کرد، خیلی مهمه.

یکی از مراحل قیف بازاریابی ایجاد ترافیکه که میشه به صورت تخصصی روش کار کرد. ایجاد ترافیک میتونه به صورت آنلاین و آفلاین باشه.

 

ترافیک وب سایت

 

۸۰. متخصص پیدا کردن کلمات کلیدی

در دنیای آنلاین پیدا کردن کلمات کلیدی هر کسب و کاری برابر است با افزایش فروش!

یافنت کلمات کلیدی مناسب و دقیق نیاز به تحقیق و بررسی درست داره. باید خیلی با دقت بررسی بشه که مخاطب ها با چه کلماتی دارن خدمات ما رو جستجو میکنن تا ما هم محتوای سایت رو بر همون اساس سئو کنیم. این مهارت یکی از مهارت هاییه که به سرعت میشه توش متخصص شد.

 

۸۱. متخصص روابط عمومی

در واقع روابط عمومی واحدی در کسب و کاره که هدفش متقاعد کردن آدم هاست. فردی که مسئولیت این کار رو به عهده داره باید دارای ویژگی هایی باشه که بر اساس اونها بتونه در پیشبرد اهداف کسب و کار موفق باشه.

طبق تعریف انجمن روابط عمومی آمریکا “روابط عمومی، فرآیند ارتباطات راهبردی ای است که میان جامعه و سازمان ها، روابط سودمند دو سویه ایجاد میکند”.

 

شاید یکم گیج کننده باشه و شاید هم بگی که این که همون تبلیغاته. اما نه دوست خوبم. در تبلیغات میگی که بیا محصول من رو بخر اما در روابط عمومی میگی چرا باید محصول من رو بخری.

در واقع در روابط عمومی باید روی اعتماد سازی و چیزهایی که مخاطب دوست داره تمرکز کنی.

خب، حالا تو چیکار میتونی بکنی؟ با یادگیری این مهارت میتونی تیم روابط عمومی کسب و کارها رو شکل بدی و در این زمینه بهشون آموزش بدی و منتور اونها بشی.

 

۸۲. متخصص تحقیقات بازار

تحقیقات بازار یکی از موثرترین راه ها برای پیدا کردن بینش نسبت به مشتریان و رقیبان در صنعته. هدف از تحقیقات بازار به دست آوردن اطلاعاتیه که در تصمیم‌گیری‌ های کسب‌ و کار مهم هستن. مخصوصاً برای کسب‌ و کارهای کوچک، ورود به حوزه‌ای جدید یا تولید محصولات جدید، تحقیقات بازار بسیار مهم و تأثیرگذاره.

یکی از دوستان من در این زمینه فعالیت خوبی داشت و به صورت فریلنسری فعالیت میکرد. اغلب هم پروژه های خوبی با رقم بالا میگرفت.

فریلنسر تحقیقات بازار

۸۳. متخصص برندسازی

برای شرکت های نوپا نام برند و شعار بساز.

 

۸۴. متخصص تبلیغات در فضای باز

همه میدونن باید تبلیغات کنن تا افزایش فروش داشته باشن، اما همه نحوه صحیح تبلیغات رو نمیدونن. کجا تبلیغ کنن؟ چی رو تبلیغ کنن؟ چطوری مخاطب رو ترغیب کنن؟

خب، این فرصت خوبیه برای تو دوست خوبم 🙂

 

۸۵. بازاریاب محتوا

بازاریابی محتوا یکی از روش های خیلی عالی برای ایجاد اعتماد در مخاطب هدفه. محتوا باعث میشه کسب و کار به عنوان مرجع شناخته بشه و مخاطب بهش احترام بذاره. این مهارت از مهارت هاییه که من پیشنهادش میکنم. 

 

۸۶. فریلنسر عکاسی

خب، شاید فکر کنی که از عکاسی نشه کسب درآمد کرد. توی شبکه اجتماعی اینستاگرام میلیون ها عکس وجود داره. شاید بگی خب همه با موبایل عکسشون رو میگیرن.

اما این رو هم بدون افرادی هم هستن که عکس های حرفه ای و باکیفیت میخوان. تو باید  اونها رو پیدا کنی و خودت رو پرزنت کنی.

 

۸۷. طراح کاور برای سرویس های ویدیویی

طراحی کاور برای ویدیو؟؟؟ (با تعجب بخون)

اره دوست خوب من. یکی از موارد مهم در ویدیو مارکتینگ طراحی کاور تعجب برانگیزه که بتونه حس کنجکاوی مخاطب رو تحریک کنه. در پلتفرم های ویدیویی مثل آپارت و یوتیوب هزاران ویدیو وجود داره. خب، بین این همه رقابت و ویدیو چطوری میخوای بگی بیا ویدیوی منو ببین؟

 

بگم؟ فک کنم دیگه خودت میدونی. یه کاور جذاب و فوق العاده میتونه بازدید ویدیو رو به شدت افزایش بده. برای مثال عکس زیر رو ببین:

حسن ریوندی

 

۸۸. منتقد وبسایت

تمامی مشکلات وبسایت رو پیدا کن و برای برطرف کردنشون راه حل ارائه بده. من این کار رو چند بار تست کردم و فقط برای این که هم تمرین کنم و هم ببینم فیدبک به چه صورتیه انجامش دادم.

باید بگم بازخورد عالی بود. چون خیلی ها این مهارت رو ندارن و اصول تجربه کاربری و بازاریابی رو نمیدونن. وقتی میبینن که این تغییرات چقدر میتونه فروش اونها رو افزایش بده، شگفت زده میشن.

 

۸۹. متخصص تجزیه و تحلیل داده ها

داده ها رو تجزیه و تحلیل کن و اونها رو به صورت اکسل، نمودار و داشبورد نمایش بده.

 

۹۰. سازنده مستندات

با استفاده از نرم افزار InDesign، پی دی اف و کتاب های الکترونیکی درست کن.

 

۹۱. بازی کن!

خیلی ها در ازای کمک در بازی کلش اف کلنز یا … پول پرداخت میکنن. از مهارت های بازی خودت برای کمک به چنین افرادی بهره بگیر و پول در بیار.

یادمه یه مستندی در صدا و سیما هم پخش شد که افرادی بودن که اکانت بازیکن های دیگه رو در اختیار داشتن و به جاشون بازی میکردن و در ازاش پول دریافت میکردن.

این یکی رو دیگه فکرشو نکرده بودیا…

بازی کلش آو کلنز

 

۹۲. آموزش دهنده آشپزی

آموزش آشپزی در تموم دنیا طرفدارهای خودش رو داره. یه سری توی اینستا بزن و ببین چه خبره؟

آموزش آشپزی

 

۹۳. آموزش دهنده آرایشگری

اگه آرایشگری رو به صورت حرفه ای بلدی، به بقیه هم آموزش بده. اگه هم علاقه ای به آموزش نداری، یا کمی تمایز، میتونی پول پارو کنی.

آرایشگر من توی خونش کار میکنه. اما با ایجاد کمی تمایز بدون اینکه حتی مغازه اجاره کنه داره کسب درآمد میکنه. توی آرایشگاه ایکس باکس، سرویس ماساژ و موزیک های جذاب رو ارائه میکنه و مشتری احساس خوبی بهش دست میده و حاضر نیست جای دیگه ای بره.

 

۹۴. تستر اپلیکیشن ها و نرم افزارها

عملیات تست اپلیکیشن ها، نرم افزارها و وبسایت ها رو برای شرکت ها انجام بده و باگ ها و مشکلات رو پیدا کن. این کار رو ما هم داریم انجام میدیم. به سایت اپریویو یه سری بزن.

 

۹۵. برنامه ریز سفر

تا حالا شده که بخوای به یه جایی سفر کنی و از بقیه در مورد مقصدت بپرسی؟

حالا فرض کن کسی باشه که بتونه اطلاعات دقیق و مفیدی رو بهت بده و کاری کنه که یه سفر خوب رو تحربه کنی. شاید بپرسی چطوری ازش پول در بیارم.

 

در ازای مشاوره و برنامه سفری که میدی میتونی درآمد عالی داشته باشی. فقط باید واقعا بدونی داری چیکار میکنی و یه تجربه عالی رو برای مخاطبت بسازی.

 

۹۶. معلم خصوصی

آموزش که دیگه نگو. یکی از پول سازترین کارها و بهترین ایده های فریلنسینگ، آموزشه، چون حاشیه سودش بالاست. هر مهارتی رو که داری آموزش بده. تقریبا اکثر موارد بالا رو میشه آموزش داد.

 

خب دوست خوبم، من سعی کردم هر چی رو بلدم توی این لیست بهت بگم.

اگه تو هم ایده های فریلنسینگ دیگه ای داری، حتما کامنت بذار و به بقیه کمک کن. این لیست به مرور بروزرسانی میشه. نظرت رو واسم بنویس. ممنونم ازت 🙂

 

اشتراک گذاری:
تلگرام میلاد آکادمی

10 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • خیلی مفید و عالی بود اماای کاش راهنمایی میکردید که مثلامن بخوام پاورپوینت درست کنم باید چجوری مشتری پیداکنم.یا برا باقی ایده ها بازاریابی و پیداکردن مشتری به چه صورته
    باتشکر

    • در فضاهای مختلف مثل اینستاگرام تولید محتوا کنید و خودتون و تخصصتون رو معرفی کنید.

  • همه چیز داشت خوب پیش می رفت تا اونجایی که نوشتید:”یکی از کتاب فروشی ها به خود من گفت که برای هر جلد کتاب ۵ و ۶ میلیون تومان هزینه میکنه!”
    بقیه مطلب رو تا به اخر خوندم اما اعتبارش رو برام از دست داد.

    • سلام
      منظورتون دقیقا چیه؟

      در مورد طراحی جلد کتابهای نشر آریانا قلم حتما تحقیق و بررسی کنید.

      با احترام.

    • خواهش میکنم جناب حسنی.
      خیلی خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفته.
      موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیلت رو وارد کن و این 96 ایده پردرآمد رو همیشه همراه خودت داشته باش.

close-link