بلاگ

۷ مزیت ساخت اپلیکیشن برای کسب‌وکارهای کوچک

در دنیای کسب‌وکار همیشه باید دنبال راه های جدید ارتباطی و ساده تر با مشتری و مخاطب باشیم. از اونجایی که سبک زندگی آدمها هر روز با سرعت بیشتری تغییر میکنه و توجه و تمرکزشون کمتر شده، ما هم باید مسیرهای دسترسی به خدمات و محصولاتمون رو برای اونها ساده تر کنیم. در واقع باید بگم اگه این کار رو نکنیم، حتما رقبای ما اینکار رو می کنند و شاید ما قافیه را ببازیم.

 

توی این مطلب میخوام ۷ مزیت ساخت اپلیکیشن برای سایت و کسب‌وکارها رو توضیح بدم و در نهایت یک راه حل به شما بدم که بتونید برای سایت خودتون اپلیکیشن بسازید و منتشر کنید.

 

۱- همیشه یک قدم جلوتر از رقبا

خیلی از رقبای شما از قدرت و تاثیر اپلیکیشن در کسب‌وکارشون غافل هستند و فقط به سایت و شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام اکتفا میکنند. شما میتوانید از آنها جلوتر باشید و راه های ارتباطیه بیشتر و متنوع تری رو با مخاطب ها ایجاد کنید. داشتن اپلیکیشن میتونه یک برگ برنده برای کسب‌وکار شما باشه. این فرصت رو جدی بگیرید.

 

۲- دسترسی ۲۴ ساعته مشتری

یکی از مزایای فوق العاده اپلیکیشن اینه که، یک قسمتی از گوشی مخاطب رو به خودتون اختصاص دادید. حالا مخاطب یا مشتری هر موقع که به شما نیاز داشته باشه، فقط کافیه آیکون اپ شما رو لمس کنه و به همه خدمات و کالاهای شما دسترسی داشته باشه. این یه مزیت خیلی عالیه که کاربر بدون محدودیت زمان و مکان میتونه به شما دسترسی داشته باشه.

 

۳- یک راه ارتباطی جدید

رفتار و راه های ارتباطی آدمها با هم یکسان نیست. بعضی ها با تلفن راحت ترند و بعضی ها با سایت و بعضی ها هم با اپلیکیشن. شما اگه هر کدوم از این راه ها رو نداشته باشید، مطمئنا قسمتی از مشتری ها رو از دست میدید. پس همیشه باید راه های ارتباطی جدید رو در تظر بگیریم و در کسب‌وکارمون پیاده کنیم.

 

۴- دسترسی ساده تر

یک لحظه تصور کنید که مخاطب شما، میخواهد به وبسایت شما مراجعه کنه. چه مراحلی رو باید بگذورنه تا بتونه وارد سایت شما بشه و از خدمات یا کالاهای شما استفاده کنه. بیایید با هم بررسی کنیم:

۱- باز کردن اپلیکیشن مرورگر در گوشی یا کامپیوتر

۲- تایپ کردن اسم سایت، اگه دقیقاً یادش باشه

۳- یا جستجوی اسم سایت در گوگل

۴- باز کردن سایت

 

حالا اگه اپلیکیشن شما در گوشی مخاطب باشه چه مراحلی رو باید بگذرونه؟

۱- باز کردن اپلیکیشن شما در گوشی و دسترسی به تمامی محتوا و خدمت شما

 

همونطور که دیدید، کاربر وقتی اپ شما رو داشته باشه، موانع کمتری رو باید طی کنه و این باعث میشه رغبت بیشتری هم داشته باشه.

 

۵- افزایش فروش

این خیلی واضحه که هر چقدر، ارتباط شما با مخاطب ها بیشتر باشه، فروش هم بیشتر میشه. آمارهایی که دیجی کالا در مورد کسب‌وکار خودش برای سال ۹۸ منتشر کرده، نشون میده که حضور افراد در اپلیکیشنش ۲ برابر سایته و این نشون میده که کاربرها چقدر با اپلیکیشن احساس راحتی بیشتری دارند و همین حضور بیشتر یعنی فروش بیشتر.

برای مطالعه و بررسی تحلیل و بررسی دیجی کالا لینک زیر رو ببینید:

دیجی کالا و بررسی و تحلیل گزارش سال ۹۸

۶- افزایش قدرت برند شما

اپلیکیشن موبایل میتونه سفیر برند شما باشه. هر اپلیکیشن موبایلی بر حسب برند شرکت طراحی میشه و شما می تونید ظاهر اپلیکیشن خودتون را بر حسب چشم اندازی که برای شرکت خودتون در نظر گرفته اید، طراحی کنید. وقتی که شرکت شما از تکنولوژی های روز مثل اپلیکیشن موبایل استفاده می کنه، ناخودآگاه این حس را به مشتریانتان میده که شما یک شرکت بروز، خلاق و نوآور هستید.

اپلیکیشن شما مانند نیروی فروشیه که ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته را کار می کنه.

 

۷- امکان ارسال نوتیفیکیشن

در چند دهه اخیر، ارسال ایمیل پرکاربردترین ابزار ارتباطی کسب و کارها بوده. کسب‌وکارها بصورت گسترده ای از ایمیل برای دسترسی به مشتری هاشون استفاده می کردند. در نتیجه، ایمیل اثربخشی اولیه ای که داشت را از دست داد و نرخ باز کردن ایمیل ها و نرخ کلیک ها مرتبا کاهش پیدا کرد. البته جای نگرانی نیست. نوتیفیکیشن موبایل به عنوان یک جایگزین مناسب برای ارتباط با مشتریان ارائه شد. شما هم میتونید با استفاده از نوتیفیکیشن، مخاطب رو بیشتر درگیر کنید و فروش خودتون رو افزایش بدید.

 

اگه دوست دارید برای سایت خودتون بدون نیاز به کدنویسی، اپلیکیشن بسازید، حتما آموزش زیر رو ببینید.

 

ساخت اپلیکیشن برای سایت بدون برنامه نویسی

ساخت اپلیکیشن اندروید برای سایت

اشتراک گذاری:
تلگرام میلاد آکادمی

دیدگاهتان را بنویسید